KLAPPAR & SLAG

 
-
"Jag kan va ditt plåster, skydda dig ett tag, men vi båda vet att plåster faller av.
En som bygger upp dig en som gör dig svag, det finns plåster
som man måste riva av"
 
 
Nytt album. Nya vackra ord.
 
Lyssnade igenom hela albumet påväg till jobbet idag. Den var helt okej sådär första
gången, men jag tror man måste lyssna några varv innan man kan verkligen
börja gilla den. Det var inte som hans förra (DET är ett bra album), inte samma
djupa texter med klockrena meningar och hjärtsviktande ord, men jag fick 2 favoriter iaf.
Det är inte synd om dig & Plåster
 
 
 
 

såndär lycka

Läser ni fortfarande?
 
Tänkte bara skriva av mig lite såhär på kvällskvisten. Inget viktigt alls egentligen, inte för er. För mig är det jävligt viktigt däremot.
Ibland gör man saker man inte är stolt över. Skäms över rent ut sagt. Men vad gör man när man gör en sån skämmig sak för att skapa lycka i sitt liv, mer lycka än vad man någonsin kunde föreställa sig?
 
Jag kan se tillbaka på mig själv för ett år sedan och bli helt tagen över hur mycket jag lärt mig sen dess, hur mycket jag har förändrats, till det bättre. Klokare än någonsin och samtidigt så ung & dum. På ett ynka litet år!
 
Jag har fått veta hur mycket kärlek och lycka det kan få plats i en liten kropp, och jag har fått veta hur mycket hat det kan finnas i en människa. Det gör mig ledsen att se människor bryta ner sig själva till blindo av hat och negativa tankar. Till den punkten att dom inte ens vill höra att det finns lycka där någonstanns, att det finns människor som bryr sig om en. Vart tog kärleken vägen?
Det är tråkigt att se människor som leker högstadie. Ni ska leka vuxna istället, nej, vara vuxna.
Inte allting, det tycker jag inte. Var ute till soluppgången, sup er fulla på vin som smakar kärlek, skratta till omogna skämt tills magen exploderar. Men använd lite vuxet hyfs.
 
Hur som haver; Hat och negativitet har ingen plats i mitt liv längre, det klarar jag mig så bra utan.
Och jag hoppas alla får känna på den underbara lycka som jag har gjort, som jag gör just nu.
Den går inte att beskriva, finns inga ord att sätta där, men en människa har gjort ett helvete till det finaste i mitt liv. Låter väldigt konstigt, men sån är kärleken. Oregelbunden och berusande.
 
stay positive ♥
 
 

Hawaii mafakka

Aloha!
 
uppdatering, javet. Men svårt att hitta tid till att skriva när man har fullt upp med att uppleva världen! Och vilken värld sen. Herregud och Jesus också , vad jag insett att det bara inte går att stanna i kalla Sverige . Finns så mycket att se och människor att lära känna!
 
San Fransisco:

Vilken stad! Mycket sköna/knasiga människor. Älskar det!
Och mycket bra shopping. Lite för bra, våra plånböcker kan inte ha mått bra där i slutet, i behov av terapi nästan . Men fan vad fina grejer man fick! 
Vi fick en fin visning av Golden Gate park mm av Michael som bor i staden. Mötte upp hans tjej Emily och hennes fabulösa bästa vän Tim som tog oss till en rom bar där vi delade på rum punch skålar, valde låtar på spotifyjukeboxen, och hade sjukt kul. Såå much fun!
 
Sen tog vi första bästa plan hit. Hawaii. Waikiki beach.
Vi har ätit ananas och bränt våra skandinaviska hudlager. Vi har surfat och druckit Mai Tai ur kokosnötter (fake kokosnöt gjord i kina visade det sig. Behöver jag förklara min besvikelse?)
Mest strand och poolhäng. Imorgon börjar mer äventyr, så ska vi hyra bil och åka runt lite. Börjar med en timmes hiking upp till Diamond head utsiktsplats, gammal vulkan topp. 
 
Alla andra sover, borde jag också. Tog en powernap precis innan läggdags, smart. Men då har jag energi att blogga!
 
Snart hemgång, bläää!

btw

Tänkte bara tillägga att jag är dödligt förkyld och har bränt sönder min nacke. Bara så ni vet.
 
 
 
Och har en fråga: Hur är det möjligt att sakna en människa så mycket?
 
 
 

USA!

OKEJ, ska jag göra en snabb resume?
 
Mammoth: Hade det så bra där! Strålande sol alla dagar! Åkte skidor i 4 dagar och det gick svinbra om jag får säga det själv. Riktigt bra skidåkning! Fick dessutom låna all utrustning av andra så behövde inte betala nått för dee, score! Så åka skidor på dagen, och ja..festa på kvällen. Helgen iaf, då var det gaucherball hos danskarna som förfest (tänk er beerpong fast 100 gånger hårdare) , klubb, och efterfest med austalienarna.
 
Vi gjorde även utflykter med Diana och Nacho (och lilla hunden Yolo), våra "värdar" i Mammoth kan man säga. 
Dom tog oss till Hot springs, utomhuskälla med vatten varmare än en vanlig bubbelpool, helt natuligt! Chillade där med alkohol, musik och några rednecks, och deras hund. 
Fick även se spökstaden Bodie, helt övergiven stad med möbler och till mat kvarlämnat i husen, läskigt att titta in genom fönstrena..
 
Sen lämnade vi denna härliga stad till nästa steg..
 
Roadtrip!
 
Vi har en vit, megagangster jeep (som heter Joffrey förövrigt) som vi åkt från los angeles och skriver nu från santa cruz. På vägen har vi hunnit med Six Flags (sjukaste nöjesfältet någonsin), joinat med Nora och Viktor och spontan drog med till santa barbara där vi av en slump hittade finaste hotellet, åt kvällspizza och shoppade heeela dagen efter. Fick säga hejdå till kompisarna, sen dess har vi upplevt San Louis Obispo, bott på hotell åter igen vid havet, sett Highway 1 och dess sjukt vackra utsikt (!!), upplevde kvalité gourmetmat i den söta staden Carmel by the sea, bland alla rika pensionärer som kör corvette (jag skojar inte, det var så). Kom tillslut fram till hostelet här i santa cruz efter att våran GPS som ä halvt efterbliven virrat omkring oss. Nu sitter vi alla här, lite smått halvfulla eftersom det är fredag, och letar hotell inför imorgon....
 
SAN FRANSISCO!
 
Kommer bli fett. Garanterat.
 
Puss på er!
 
 

mitt gym och jag

"We have a fitness center" they said. It will be fun they said.
 
Ajo tjena.
 
Vaknade så tidigt så kände att jag lika gärna kunde röra lite på fläsket i det här "fitness" centret. Hade föreställt mig massa löpband med tv, vikter och maskiner. Kanske en platspalm också.
 
Dom är tvugna att öppna upp för dom som vill träna till "cardio" rummet.
Det var då alltså en städskrubb med ett löpband i, ungefär.
Fanns även en crosstrainer, en roddmaskin och ja, en tv faktiskt. 
Det var helt okej att springa där idag, ville se på tvn men den visade bara en kanal med spanska såpor på så det lockade inte idag. Men häligt att röra på sig iaf. Det gör inget att det var lite halvkefft, jag menar, kan thailändare träna med en pinne med utkarvade stenar som vikter så kan väl jag klara mig också!
 
 
 
 
OKEJ, detta skrev jag för en vecka sedan, om inte mer. Sen dess har jag inte kunnat blogga pågrund av dåligt internet / kan inte lägga upp bilder heller... blogg appen fuckar ur. Lovar att lägga upp alla bilder så fort jag kommer hem ! 
 

RSS 2.0