Coming home

Så var dagen här. Dagen med stort D.
 
Efter 3 månader, ca 80 dagar, så åker vi hem till trygga (kalla) Sverige. Känns sådär. Saknar vänner och familj, men det är så varmt och mysigt här!! Aja, får väl lägga mig i ett solarium det första jag gör.
 
Morgonen började sådär, hade ställt klocka på mobilen så att vi inte skulle missa frukosten på hotellet. Vaknar 5 min innan frukosten stänger... Larmet har då ringt i 50 minuter men det låter inte?! Aaaghhhhhh! Men solskenet i det hela: fick Starbucks frukost istället. Yää.
 
Just nu sitter vi på en tatueringsstudio och Niclas finslipar sin tatuering. Vi har checkat ut Från hotellet, men flyget går 22.20 ikväll och nu är klockan 13.00 .. Så det är ett tag kvar!
 
Har en lång härlig flygresa framför oss. Ska bli så SKÖNT att sova i min egna säng igen !!
 
Tack Bali och alla människor som varit med för den här underbara resan!
 
 

22 år

Så, tänkte dra igenom min födelsedag med tillhörande bilder.
 
22 år fyllde jag år i torsdags, och vilken perfekt födelsedag man hade då! Blev upppassat och bortskämd och bara njöt
 

Började med en födelsedags present från finaste  Niclas redan kvällen innan - ett par swarowski örhängen! Så att jag kan låtsas att jag är lyxig. Fabolous.
 
 
sen tog jag en timmes ansiktsbehandling på hotellets Spa (ligger ca 10 m från Vårat rum) och det var extra najs eftersom man fick 50% rabatt på sin födelsedag! Hehe
 
Efter det blev jag överaskad av "tårta"!
 
 Sen drog vi till min favoritrestaurang här på Bali. The Bistro! Drack drinkar, tog in en rom-punch skål som var superfancy och innehöll god rom-punch såklart. Åt någon kyckling till huvudrätt, efter det tog vi in en ostbricka och till slut en asgod choklad-fondandelar med karamellsås. Oh LORD så gott detta var!!
 
Innan utgång!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens bästa
 

New years

Okej, jag orkar inte vänta på bilder från kameran (dessutom var dom inte så bra, haha) så lägger upp det jag har!
 
Vi började kvällen med rom-drinkar. Hade köpt is och glas och till och med skål! Det var fancy. Lite cigarr för grabbarna också.
 
 
 
 
 
 
 

Sen drog vi till Sheraton för att äta nyårs-buffé. Fyyyyfan vad mycket gott det fanns. Allt var så sjukt snyggt upplagt också. Tyvärr åt jag alldeles för mycket så mådde ju såklart illa efteråt och var tvungen att ligga på sängen när vi kom hem. Dricka mer var inte ens att diskutera. Men det blev bättre sen, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedräkning utanför fönstret 
 
 
Stiiiiliga
 
 Cash is king! Hehe
 
 
Sen har jag tyvärr inte mer bilder, men vi firade tolvslaget i Sheratons lounge med utsikten rakt framför havet och stranden med alla raketer. Det var liksom en balkong , eller en stor takbar med tak över (??) iallafall så var det PERFEKT! Live band räknade ner, alla skrek, konfetti sprutade samtidigt som dom spelade "Firework". Världens finaste puss på det också. Åhh!
 
 

1 jan

2014!

Vi hade det jättebra igår, tänker dra hela kvällen för er men har lite bilder på Niclas kamera som jag vill ha med så skriver om det sen!

Men iallafall, spännande vad det här året kommer bjuda på.. Vi börjar iallafall med att checka in på ett fint hotell sista dagarna. Sitter i lobbyn just nu och känner oss riktigt mysiga med välkoms-drink-biljetter och snabbt WiFi. Är dödstrött idag som ni säkert förstår, så ska bli så skönt att checka in om 30 min och lägga sig på rena lakan.




RSS 2.0