CALIFORNIADREAMIN'

HEJ HÖRNI
 
Ja, uppdatera var det ja. Har fått starka klagomål från mitt största fan så måste nog ta mig i kragen nu, va?
Anledningen till min kassa update - fullt upp med jobb, reseplanering, ... och lite andra, mycket trevligare saker. Mycket.
 
Men nu bloggar jag fan från LOS ANGELES!! DEN NI!
 
Åkte i soluppgången med 7eleven kaffe och hög musik, lite halvtrött efter en natt med Max-smoothies, kladdkaka ochen spontanhämtpizza från Vapiano 10 min innan stängning mitt i natten. Härliga nätter ♥
 
Jag, ett cheerleadingteam och några businessmän flög 9 timmar till New York (fönsterplats, yes!) dock utan eluttag till min förtvivlan eftersom datorn jag har med mig har ungefär samma livslängd som en bananfluga, och hade laddat över massa bra serier .. Men planet hade tamigtusan How I met your mother, 30 rock, vänner, always sunny in philadelphia osv. Helt okej dåå.
 
Fick en liten munchie chock när jag kom till USA. Så otroligt mycket snacks, otroligt. ALLT finns. Tro mig, allt.
Riktigt spännande måste jag säga. Stackars strandkroppen kommer ju garanterat försvinna dessa 3 veckor.
För äta vanlig mat går inte här heller. Hamburgare och pizza är standard överallt Lyckades beställa en sallad men inte utan chili cheese poppers. Heh. Så det var den dieten.
 
En natt på flygplatshotell i min svit och megasäng, och nu sitter jag och väntar på flyget till Mammoth Lakes och joina mina friends och den här största fanet, KÄRA Limpan! Åh bara åh.
 
Jag SKA försöka (skrev "föröka" först, ja, okej) blogga mer nu när jag upplever så mycket. Linn får slå mig annars eller smälla datorn i ansiktet på mig.
 
Trött chey på Arlanda ready to rock
 

good life

 
 
 
Känns livet sådär? Tryck på bilden och njut av livet!
 
 
 
 
 

bejbi

Saknar min fru så förbaskat mycket just nu. Det är alldles för lugnt här utan henne!!
Men snart åker jag äntligen till henne, ska kramas i flera dagar. HiHi.♥
 
 
Ca 1,5 år sedan. Vi bjuder på den va?
 

BAD DAY

Oj vilken vecka..
Har haft fullt upp med jobb och träning och däckat i sängen när jag kommit hem.
Har inte varit världens bästa vecka kan jag medge, mycket som gått snett och är bara utmattad pågrund av massa saker, personliga och opersonliga. 
Igår hade jag glömt hörlurarna hemma på toppen av allt, men jag vägrar åka 1 timme kommunalt utan musik,
så sprang in på pressbyrån och köpte ett par för 150 kr. Värdelösa, men bra nödhörlurar.
 
Imorgon ska jag till Jönköping & Borås igen och gå på 50 års kalas (dvs sitta vid barnbordet och dricka cola och sedan köra hem mina festliga föräldrar). Det ska bli skönt att komma bort härifrån lite. Behöver en paus från allt här.
 
Fick iaf veta att jag ska börja ta hand om och boka gruppresor samt ta emot konferensgäster (konferensvärdinna), kul att det händer något nytt på jobbet!!
 

RSS 2.0