Teenage dream




Let's runaway
And don't ever look back



Tisdag

Tisdag idag då. Tiden går så segt, vill ha helg nu! Är lite taggad på att jobba och så blire utgång!
Tills dess...lata dagar med läxor, blä. Borde ta tag i träningen också, kanske ska köpa lite nya träningskläder så blire roligare ;)




Lite snabb bild med nya datorn. Är så nöööjd! (med datorn, bilden funkar väl haha)

Away from here

ÅHH vill bara åka utomlands .. och just nu är jag jättesugen på Dublin! Var ju där med Alex när han "bodde" där förra året och det var så mysigt där. Och shoppingen på Penneys var GALEn så har lust att ta en weekend och shoppa loss! Kom ju hem med typ 5 par skor och massa kläder därifrån, billigt som tusan och skitsnygga grejer.



En galleria i Dublin


Helgen

Wazzaappp-ap!

I lördags var det kräftskiva @ Patriks place i Brunna och det var awesome! Skitmysig middag (jag kan inte äta kräftor men fick en av Linn och Philip som jag fick peta på :> ) och skön efterfest. Synd att det börjar bli så jäävla kallt ute, slut på att sitta ute på verandan till 3 på natten då...
Sköna jävlar som badade, kökshäng och torkel i knipa på repeat på datorn i slutet, haha! Lyckad kväll, men fan va trött man var när man kom hem.

Söndagen var bara jag och baby hemma hos mig, käkade hämtmat gjorde kladdkaka och kollade film. Myyys <3
Fast vi såg sämsta filmen, The Box. Den var så jävla konstig. Usch!








1. Linn & Viktor kökshäng 2. Linn troett 3. Emelie & me


Partey




Audrina Patridge är min idol och nu ska jag ut och parta, utan alkohol!
Wish me luck ♥


Damn doctor!

Första skoldagen avklarad! So far so good. Eller inte dåligt iaf. Eller.... ja det dög så mycket som skolan kan :)
Var så skönt att komma hem och bara lägga sig ner och chilla, ahhh.




(Wall of text här nere men gör det viktigaste i fet stil)


En annan grej som inte är lika rolig och som gör mig så irriterad... Har haft hosta i ca 2 veckor nu, och någon vecka innan det. Så gick till vårdcentralen carema i Viksjö centrum för att liksom få reda på vad jag hade.
Fick sitta och vänta i 40 minuter på morgonen på deras drop in, sen när det var min tur så får jag en sur läkare som bara muttrar. Jag förklarar min hosta, han frågar lite frågor och lyssnar med stetoskop. Sen säger han att han skriver in recept på mig i datorn och att jag kan gå. Fick varken veta vad han misstänkte att jag hade eller vad för medicin jag fått. Hade bråttom till skolan så jag ba aja whatever och drog, det är antagligen ingen biggie.

På eftermiddagen så går jag och mamma till apoteket så att hon kan betala för medicinen (no money here hehe), då visar det sig att den jäveln har skrivit ut antibiotika till mig, helt utan att säga det, och hon i kassan sa att då måste han ha misstänkt bronkit, alltså det man får innan lunginflammation!! Mamma blir arrrrgg, går upp och klagar till tjejen i disken på carema. Hon håller med oss fullständigt och säger att det går en lunginflammation någonting virus i Viksjö och att de medicinen jag fått har funkat bäst mot det och att hon var redan inne på sitta andra paket. Så skönt att jag fick svar av dom. Men goddammit, man borde ju få det av doktorn när man är där, kan vara bra att få veta att man har nästan lunginflammation och måste käka antibiotika i 9 dagar ?!?!



(hahaha väldigt viktiga ställen jag valde, mmm! Haha okey, serious face nu.)



Heavens on fire

En till låt från Radio Dept. Tack till Alex som visade mig detta musikaliska mästerverk!




First day last year

Första dagen på sista skolåret (om man räknar bort högskola och sånt..) !
Kändes jättebra att sista sommarlovet är över , buhu! Men har ett år framför mig och känner på mig att det kommer bli ett bra år!

Sitter och surar som en liten femåring, alla ska såklart gå ut ikväll och är sååå sugen men ska börja jobba imorgon bitti - Yeees, jag har fått jobb. I en butik. På alex pappas firma, hihi! Vet inte helt vad jag ska göra men mer om det sen!
Så jag kan ju faktiskt inte klaga på att jag inte kan gå ut en kväll när jag äntligen fått ett jobb! Det kommer ju fler helger :)


Don't like this






Face: Denise Richards, gorgeous.

Tune: The Radio Dept. riktigt bra grupp. Lägger upp fler låtar sen!



F******CK!

NOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Kissiebajssie har köpt en Sony Vaio, jag som var så taggad på att skaffa en sån!
Vill ha en grå/vit iförsig men det är ju höjden av pinsamhet att gå runt med samma dator som åsnehäxan själv. Åhhhhhhhhh.....






Sick & tired

Uhuhu vaknade med världens hosta och grått väder utanför fönstret, kuul.
Från att ha massa saker att göra till att bara ha tedrickande som ända planen idag.
Konstigt för jag brukar aldrig ha hosta, tills jag kom hem från Rhodos. äre dendär Rhodoshostan alla pratar om som sitter i så jävla länge?
Det kanske bjöds på klamydia i drinkarna (förmodligen).




What a day

Chachaaa,

började första dagen på veckan med en nyttig frukost, bl.a annat te ur min nya starbucks mugg som mamma köpte i Köpenhamn, kan visa den sen!
Nu har jag varit ute och joggat, ca 4 km. Heeelt slut när jag kom hem!

Bellis hörde nyss av sig och frågade om jag skulle med till stan, så ska dit med henne och sara och ta en cider i Kungsan. Nice! :)


Fick lite roliga saker i brevlådan idag också... bland annat det här;




Har aldrig varit på Viper room, har inte hört att det är världens bästa ställe heller.. men kan ju vara bra att ha om man inte orkar gå någon annanstanns!




Sen fick jag hem presentkortet från gratisbio, YES! Bara 50 kr men det är fett värt eftersom man bara klickar in på hemsidor och är aktiv.



Who knew?

Ligger i sängen och kollar MTV och nyss var det ett program som handlar om Pinks (Alecia Moore) liv bakom musiken. Man gick igenom hela hennes liv från att hon var 13 och hade fakeleg och knarkade på klubbar med äldre kompisar, genom alla hennes album och hur hon gjorde dom osv, ja hela hennes liv, med massa kommentarer från henne och folk som hae haft stor betydelse i hennes liv bla bla bla.
Ah, men måste säga; Hennes förhållande med sin kille Carey måste vara den finaste love-storyn jag någonsin hört. Typ.
Gått till och från att vara tillsammans, varit gifta och separerat men kan aldrig helt slitas från varandra och hittar alltid tillbaka.

"Det kan gå 10 år utan att jag och Carey träffas, och sätt oss sen i ett rum tillsammans så kommer någon av oss bli gravid"


Det lät bättre på engelska men ni fattar. So cute!




Bakiiiis

Första gången sen Rhodos som jag är bakis på en onsdag, haha.
Igår drog jag, Johanna och Ludvig in till stan och Harry B's för Hollowcall och STC spelning.
Sååå duktiga! Chillade hela kvällen med massa skönt folk, gamla vänner och nya vänner (och vart kom all öl och cider ifrån?! Kändes som att man hade ett glas i handen hela tiden!)

Aja, men det var kul iaf! Nu ska jag bara tade lugnt och vänta på att min man kommer hem från jobbet ♥

 

 


03:24

I can't fight this feeling any longer
And yet I'm still afraid to let it flow


Jag kommer nog aldrig riktigt förstå mig på människor


Oh my

Hejeeeee!

Slutet av veckan är här, om några timmar vaknar man upp och då är det måndag och en ny vecka! Känns bra att vara ledig , mhmm!
Idag har jag haft en grymt mysig dag med älsklingen; sova lääänge, gå en promenad vid vattnet, hem och lagar VÄRLDENS BÄSTA middag och sen kolla film och mysa. Åhhh va cheesy det låter men jag vet att ni där ute inte skulle säga nej till något sånt, MHM!

Igår blev det utgång med Nastasia, Emelie,Carro, Simon och ... förlåt minns inte namnet men simons kompis iaf haha! Klubb 107,5, ganska najs ställe. Det blixtrade som fan när vi gick i gamla stan och letade efter stället och jag HATAR blixt och dunder så skrek hela vägen fram , haha.


Näääeee nu ska jag sova. Ciao

Burning room

At the moment: Känner mig sviken, dissad, uttråkad, ensam, arg, ledsen, och så lite humörsvängningar på det. Har ju haft sämre dagar det förnekar jag inte men det blev ingen höjdare direkt .. aja vi satsar på imorgon! Utgång med goset Nastasia med flera, mhmm!





There you have it.


Tues..day

Jag är stolt över mig själv! Har gjort några bra saker;

* Städat mitt rum

* Börjat träningen igen

* Sökt mer jobb

* Löst in mina poäng på gratisbio.se och väntar på att presentkort ska komma i posten!

* Anmält mig till Pole Dance Sthlm nyhtsbrev om kursstart (vill prova på en gång och kolla läget!)



Så vad ska man göra idag? Ska ta en power walk snart och sen vet jag inte riktigt. Pratade med Nastasia igår när vi träffades om att hänga ikväll med hennes kompisar, ute och grilla typ men nu suger vädret så får se!


All that I wanted was you

 

Erik Hassle - All I Wanted Was You; Spotify länk


Msn



Look-alike much? Hihihihihi
(made by Doggish)


Monday

Triiist måndag! Har tre veckor kvar av sommarlovet och inget jobb men ändå så hade jag söndagsångest igår. Det var inte helt fel, den här dagen är sååå långtråkig. Regnat hela dagen och är för seg för att göra någonting. Ska ta tummen ur röven snart och typ städa, tvätta, söka jobb och sånt där. Vill någon ha tråkigt med mig är det bara att höra av sig!

Nyvaken chey

 


Hemma bäst

Har varit hemma sen onsdag natt nu, har bara inte orkat skriva på bloggen något! Men Rom var jättemysigt iaf! Mycket fin stad!

I fredags var man taggad till tusen och drog till Nype med massa annat folk. Var sjukt mycket folk (och så många människor man inte träffat på evigheter! )




RSS 2.0