USA!

OKEJ, ska jag göra en snabb resume?
 
Mammoth: Hade det så bra där! Strålande sol alla dagar! Åkte skidor i 4 dagar och det gick svinbra om jag får säga det själv. Riktigt bra skidåkning! Fick dessutom låna all utrustning av andra så behövde inte betala nått för dee, score! Så åka skidor på dagen, och ja..festa på kvällen. Helgen iaf, då var det gaucherball hos danskarna som förfest (tänk er beerpong fast 100 gånger hårdare) , klubb, och efterfest med austalienarna.
 
Vi gjorde även utflykter med Diana och Nacho (och lilla hunden Yolo), våra "värdar" i Mammoth kan man säga. 
Dom tog oss till Hot springs, utomhuskälla med vatten varmare än en vanlig bubbelpool, helt natuligt! Chillade där med alkohol, musik och några rednecks, och deras hund. 
Fick även se spökstaden Bodie, helt övergiven stad med möbler och till mat kvarlämnat i husen, läskigt att titta in genom fönstrena..
 
Sen lämnade vi denna härliga stad till nästa steg..
 
Roadtrip!
 
Vi har en vit, megagangster jeep (som heter Joffrey förövrigt) som vi åkt från los angeles och skriver nu från santa cruz. På vägen har vi hunnit med Six Flags (sjukaste nöjesfältet någonsin), joinat med Nora och Viktor och spontan drog med till santa barbara där vi av en slump hittade finaste hotellet, åt kvällspizza och shoppade heeela dagen efter. Fick säga hejdå till kompisarna, sen dess har vi upplevt San Louis Obispo, bott på hotell åter igen vid havet, sett Highway 1 och dess sjukt vackra utsikt (!!), upplevde kvalité gourmetmat i den söta staden Carmel by the sea, bland alla rika pensionärer som kör corvette (jag skojar inte, det var så). Kom tillslut fram till hostelet här i santa cruz efter att våran GPS som ä halvt efterbliven virrat omkring oss. Nu sitter vi alla här, lite smått halvfulla eftersom det är fredag, och letar hotell inför imorgon....
 
SAN FRANSISCO!
 
Kommer bli fett. Garanterat.
 
Puss på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0